Teràpia de parella a Sabadell

Teràpia de parella a Sabadell

Centre d’Especialistes Sabadell es dedica a la terapia de parella a Sabadell. Mantenir una bona relació de parella és tot un art. Cal renovar-se per poder sentir en el dia a dia l'amor, el desig, la confiança, la seguretat afectiva i la capacitat d'entendre's.

Mantenir una bona relació de parella és tot un art. Cal renovar-se per poder sentir en el dia a dia l'amor, el desig, la confiança, la seguretat afectiva, la capacitat d'entendre's... Quan hi ha manca d'algun d'aquets valors, ni que sigui temporalment, pot portar a la fredó emocional (al distanciament). Si us trobeu en aquestes circumstàncies i per si sols no aconseguiu comunicar-vos i us sentiu encallats, és el moment de demanar ajuda al psicòleg/a especialista en teràpia de parella.

En una teràpia de parella s'aconsegueix:

  • Aprendre a no relacionar-se des del conflicte,sinó des del vincle afectiu sa.
  • Descobrir quins són els graus de dependència (submissió= "no sóc res sense tu") o independència (individualisme= "jo decideixo per tu") que porta a patiments innecessaris.
  • Modificar determinades conductes repetitives que porten a la decepció i l'aïllament de cadascú de la parella.
  • Identificar quan hi ha projectes conjunts o rutina que paralitza.
  • Mantenir la comunicació que significa créixer com a persona. És a dir: sumar en comptes de restar (enriquir-se emocionalment, sentir-se segurs, confiats).